Strandholm 9 4640 Faxe

Solgt

Ultimativ god beliggenhed, Præstø/Faxe

En usædvanlig herlig ejendom med den ultimative beliggenhed. Højt og i første række, direkte til Præstø Fjord. Det er noget man normalt kun kan drømme om - men nu kan den købes.
Huset er top-charmerende med stråtag, og er i rigtig god stand. En vinkelbygning, hvor den ene vinkel er med loft til kip - og den anden er med udnyttet loftetage. Ialt er her 142 m2 boligareal, som er lige til at falde for.
Overalt fra huset og den store terrasse, som ligger i vinklen, er der fuld og uforstyrret udsigt over Fjorden. Og grunden går helt ned til vandet, hvor man kan have sin lille båd eller kajakker liggende. Ejeren har yndet at sejle til Præstø og spise - og sejle hjem igen - men der er talrige andre muligheder. Øjet rammer kun smukke maleriske omgivelser - herunder feddet, skove m.v. Lydene er vidunderlige og stemningen er rolig og helt zen-agtig. Her kommer man ned i gear, og mærker stilhedens og naturens evne til at omringe os af skønne oplevelser.

Huset har en dejlig stue med lys ind fra tre sider. Et godt stort køkken/alrum, som er et indbydende centrum, og endnu en stue, som hidtil er blevet anvendt som arbejdsrum - men som fortjener mere opmærksomhed, for rummet er vidunderligt og har loft til kip. Der er super vandudsigt fra alle disse skønne rum. Toilet, bryggers mv. findes også i stueetagen - mens værelser og badeværelset er på 1. sal.
Foruden huset findes også et lille hus med et boligareal på 34 m2. Der er indrettet et fint gæsteværelse i dette hus, som har dobbeltdør mod vandet i 1. sals højde. Ikke et dårligt sted at være gæst !
Endvidere udhus og garage, som er uundværlige til fiskegrej, værksted, hobbyudstyr, redskaber til båden m.v. Fibernet er indlagt.

Grunden er på 7.937 m2 og ender i vandkanten. Uforstyrret og særdeles stemningsfuldt.

Sagsfakta

Sagsnummer21821
TypeFritidshus, Villa
Ejerudgift2.599
Boligareal142 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21