Gl Strandvej 290B 3050 Humlebæk

Solgt

Nyopført udsigtsvilla på Gl Strandvej, Humlebæk


En smuk hvid arkitekttegnet villa i stramt nutidigt design, og i første række til Øresund.
Huset er nyopført og har ikke være beboet, så køber får et herligt uberørt hus. Smukt, gennemtænkt og gennemført. Og med den mest vidunderlige udsigt, strandgrund foran huset og en stille beliggenhed ud til Gl Strandvej. Et fuldkommen betagende område med herlige boliger, god stemning og en dejlig børnevenlig strand. Havkajakkerne kan ligge i strandkanten, ved siden af bordet man spiser ved, liggestolene man soler sig i m.v. som gør at nærheden til vandet virkelig kan mærkes.
Den eksklusive beliggenhed er indtænkt i hele husets opbygning og i planløsningen, således at man har lyset og vandudsigten i langt det meste af huset - og på de forskellige terrasser. Boligaralet er på 221 m2. Hertil kommer terrasserne og 53 m2 garage.

I stueplan ligger et stort herligt køkken/alrum med udsigt og udgang til terrasse mod vandet. Endvidere stor smuk hall med fuld højde, et / to værelser eller kontor efter købers behov, lækkert badeværelse, bryggers og dobbeltgarage.
1. salen indeholder bl.a. stue mod vandet, 2 vidunderlige terrasser hvor den ene er direkte ud til vandet, den anden er mod syd og med adgang fra hhv. stuen eller masterbedroom. Masterafdelingen er særdeles eksklusiv - vandudsigt, udgang til terrassen og eget badeværelse.
Atmosfæren i huset er eksklusiv, let og lys. Dejlige lyse trægulve og masser af lysindfald. En herlig totaloplevelse. Huset er et lavenergihus klasse A2020.

Man er meget tæt på både Sletten og på Nivå havn. Begge steder er der herlige miljøer med bl.a. gode restauranter, forretninger og selvfølgelig mulighed for at have en båd liggende.
Området er generelt et eksklusivt område hvor der værnes om æstetikken, stilen og ejendommene. Louisiana ligger ikke så lang fra - og den kulturelle følelse smitter lidt af på hele området..
Grunden er på 957 m2. Let at holde ligesom huset.

Sagsfakta

Sagsnummer21831
TypeVilla
Ejerudgift10.759
Boligareal221 m2
Energimærke: A2020

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21