Vester Bøgebjergvej 74 4220 Korsør

Solgt

Vandudsigt, stemning og høj kvalitet. Lystejendom ml. Skælskør og Korsør

En vidunderlig ejendom, som på sjælden vis forener mange kvaliteter. Her er idyllisk, stille og fredfyldt - helt zen-agtigt. Og alligevel en kreativ og inspirerende kunstnerisk atmosfære. Et smukt og stemningsfuldt stykke Danmark, med de vildeste fugle-oplevelser og de herligste naturstemninger lige uden for døren. En indbydende landejendom i høj kvalitet og med suveræn dejlig syd-vestvendt udsigt over Storebælt, hvor man bl.a. kan se Agersø og Langeland i det fjerne.

Ejendommen er i særdeles god stand. Den nuværende ejer har investeret massivt i at få den ajourført til et højt nutidigt niveau. Den opvarmes bl.a. økonomisk med jordvarmeanlæg fra 2017, her er god internetforbindelse, stråtaget er fra 2016, hvor også en del af 1. salen blev udnyttet til en herlig udsigtsstue. Resultatet er blevet et særdeles velfungerende hus med dejlige lyse rum. Et meget ægte og personligt hjem, som er rart at komme hjem til. Gedigne materialer og smukke omgivelser. Her er ro og en god energi.
Boligarealet er på 195 m2. I den ene ende af huset ligger to stuer med hver sin herlige stemning. De ligger oven på hinanden, på hver sin etage, med super udsigt og udgang til hhv. balkon og terrasse mod vandet. I den anden ende finder man et stort vidunderligt rum, med udsigt og lys ind fra tre sider, hvor enhver kreativ sjæl eller kunstner vil kunne finde inspiration og tænke gode tanker.
I hele husets længde er der fuld udsigt til vandet. Midt i huset finder man køkken/alrummet, som signalerer gæstfrihed og naturligt bliver samlingsstedet. Også herfra er der udgang til terrassen mod vandet. Endvidere er her værelser, to badeværelser, kontor, bryggers, entre m.v.
Separat ligger et skønt anneks på 28 m2, som blev renoveret i 2015 og indrettet til klinik med badeværelse m.v. Det har samme fine stil som huset, og fungerer rigtig godt.
Lidt tilbagetrukket ligger en garagebygning med udhus på ialt 45 m2. Det hele er bundet sammen af blomstrende buske, roser og specielle træer.

Ejendommen ligger lidt syd for Korsør og har en skøn historie. Den dateres år 1800, hvor den hørte til Espe Gods, og var beboet af en væverfamilie. Siden har efterfølgende ejere nydt den vidunderlige beliggenhed og hver gjort deres til at ejendommen til stadighed har bevaret dens karakter og charme med velholdte bindingsværksmure, stråtag og sprossede vinduer. Den er fulgt med tiden og er blevet en særdeles attraktiv lystejendom. Godt 7 tønder land / 4 hektar hører til, og ligger lige omkring ejendommen.

Her er få hundrede meter til havet, hvor man finder flere små lokale strande og noget af Sjællands bedste fiskevand. Perfekt også til kajakroning ! - ligesom der er vidunderlige gå- og løberuter på kyststier og gennem mark og skov.
Sagsfakta

Sagsnummer21838
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift4.063
Boligareal195 m2
Energimærke: C

Kontakt os