Spegerborgvej 18 4230 Skælskør

Smukt byhus i Skælskør centrum, direkte til vandet.


Skælskør er elsket for sin attraktive gamle bykerne og det hyggelige havnemiljø. Her er en stemningsfuld afslappet, kreativ atmosfære i et charmerende købstadsmiljø. Dette kønne byhus, som nu kan købes, er en del af dette miljø. Det ligger helt optimalt i centrum af byen og samtidig lige ned til Fjorden. På en lukket vej med platantræer og med en grund på 627 m2, som går helt ned til vandet. Det er helt unikt. I vandkanten har man den herligste træterrasse, en dejlig bådebro og endda sin egen skønne thepavillon så man kan krybe i ly hvis vejret svigter. Udsigten er fuldkommen betagende uanset hvor man ser hen: Ind mod havnemiljøet, eller ud mod fjordens udsejling - Her er vidunderligt og på sjælden vis forenes de kvaliteter der er ved livet i bymidten, i havnen og ved Fjorden.

Huset har et boligareal på 250 m2, og er et smukt klassisk hus. Fyldt med karakter og personlighed. Det er opført i 1885 og er erklæret bevaringsværdigt. Det har to fulde etager og en tagetage - alt med meget reelle rum i klassiske proportioner, højt til loftet, godt lysindfald og fin udsigt. Det ligger på den rigtige side af Fjorden, nemlig der hvor man har eftermiddags- og aftensol. I stueplan er her først og fremmest et par særdeles smukke højloftede stuer med meget fint lysindfald. Her fornemmer man virkelig husets klassiske kvaliteter, og den kultur huset bærer på. Der ud over er her et pænt lyst køkken med udsigt til vandet og haven, gæstetoilet m.v. På første sal finder man et stort skønt soveværelse i hele husets bredde med udsigt til vandet, endnu et stort godt værelse, badeværelse, vaskerum m.v. Yderligere to store gode værelser findes på 2. sal med dør og lille balkon mod vandet.
Haven er lukket og man er dejligt ugeneret. Her er forskellige gårdhavemiljøer som forbinder huset med den murede pavillon og terrasserne i vandkanten, og her er bl.a. også et godt udhus på 39 m2 som er ideelt til værksted, opbevaring mv.
Stemningen i vandkanten ved fjorden er uforlignelig.Ænderne kommer og viser deres ællinger frem, havkajakkerne kan ligge på bredden og båden kan ligge til ved broen og ikke mindst kan man sidde og læse eller spise sin aftensmad i solen og nyde den stille, smukke stemning.

Skælskør har en bevarende lokalplan for bymidten, som sikrer at byens udvikling bakker op om dens særlige atmosfærefyldte charme og kunstneriske miljø.
Med denne ejendom kan man blive en del af dette - og samtidig nyde den vidunderlige stille og stemningsfulde beliggenhed lige ud til fjorden.

Sagsfakta

Sagsnummer21837
TypeVilla
Pris4.995.000
Ejerudgift3.437
Boligareal250 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21