Bisserup Havnevej 58 4243 Rude

Solgt

Skøn villa på Bisserup Havnevej - direkte til vandet

Bisserup er et super charmerende sted, med helt sin egen ægte charme. Et sted man taber sit hjerte til - med lystbådehavn, fiskere, kunstnere, restauranter, ishus og et fuldkommen herligt miljø, skabt af en skøn blanding af helårshuse og fritidshuse. I havnen kan man have sin båd liggende, købe sig en fisk til aftensmaden eller bare nyde naturen og solnedgangen over vandet. Miljøet trækker et stort stampublikum fra nær og fjern. Her kobler man rigtigt af.
Bisserup ligger mellem Skælskør og Karrebæksminde / Næstved. Huset som her kan købes, ligger med den bedst tænkelige beliggenhed - nemlig på Bisserup Havnevej, lige ud til vandet.
Det har et stort boligareal på hele 293 m2. Det er god plads, så her er plads til en stor familie, eller måske to generationer.
Hertil kommer et fuldt indrettet gæstehus på 44 m2, en carport på 44 m2 samt udhus på 19 m2 - til alskens hobbyformål.
Hovedhuset er indrettet så der er flere muligheder for anvendelse alt efter hvad den nye familie skal bruge pladsen til. Det centrale rum i huset er et stort sammenhængende køkken / alrum / spisestue - hvorfra mulighederne fordeler sig rundt i huset eller ud i haven. Her til kommer fire værelser, to stuer, badeværelse, gæstetoilet, bryggers, depotrum, vinrum m.v. Masser af plads og tilsvarende mange anvendelsesmuligheder.
Ejendommen er særdeles velholdt og ajourført. Den opvarmes eksempelvis med centralvarme via en luft til vand varmepumpe fra 2018, og fibernet er indlagt.
Omkring huset ligger haven, som er fyldt med dejlige planter, en lille fiskesø og skønne stemninger. Flere indbydende terrasseområder. Grundarealet er på 1300 m2. Fra gårdspladsen åbner haven sig mod vandet og naturen omkring. Og her er direkte adgang fra haven til stranden - og vidunderlig stemning, udsigt m.v..

Huset er et helårshus, men der er tilladelse til at anvende ejendommen som flexbolig, hvis man har lyst til det.

Sagsfakta

Sagsnummer21845
TypeFritidshus, Villa
Ejerudgift2.936
Boligareal293 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21