Strandvænget 4, Kobæk 4230 Skælskør

Solgt

Fritidshus i første række, Kobæk Strand

Et topcharmerende hus, som ligger i første række med vidunderlig vestvendt udsigt over Storebælt.

Her får man virkelig meget for pengene:
En charmetrold af et hus, som ligger vidunderlig naturskønt og som er i super god kvalitet. Det kan anvendes hele året, og her er 80 m2 bolig i hovedhuset. Et stråtækt træhus med en rigtig dejlig atmosfære. Lys og let - afslappet og alligevel super lækkert. Med dobbelte glasdøre fra stuen ud til en stor træterrasse mod vandet. Her er bare dejligt !
Stuen er det centrale samlende rum i huset. Her er flere afdelinger og god plads. En lys og hyggelig stue. Endvidere er her et dejligt stort soveværelse, et gæste- eller børneværelse, køkken og badeværelse.
Hertil kommer to annekser. De er oprindelig hhv. en garage på 19 m2 og et udhus på 12 m2, men begge er indrettet så de helt tydeligt har været anvendt som gæsteværelser, og det ene har endda håndvask, vaskemaskine m.v.
Grunden er en stor dejlig grund på 2.770 m2. En naturgrund som er let at holde. Her er en dejlig privat stemning, og generelt er området rart og fredeligt med gode huse og en god stemning.
Stranden er en lækker sandstrand, som ikke kendes af så mange, og derfor ikke er overrendt. Her er børnevenligt med forholdsvist lavt vand og en dejlig fredelig atmosfære uden støj og larm. Her er til gengæld en rigtig udmærket restaurant, som mange er rigtig glade for! Og en flot badebro for dem, der foretrækker at gå i bølgerne ad den vej.

Kobæk Strand ligger tæt på Skælskør ud til Storebælt. Fra huset har man en vidunderlig udsigt over naturområdet og vandet. F.eks. kan man se øerne Egholm og Agersø som ligger lidt sydligere, eller mod nord, hvor man kan se Storebæltsbroen i det fjerne.
Slagelse kommune er gang med at etablere et digeprojekt for hele området, så det beskyttes mod fremtidens vejr.

Sagsfakta

Sagsnummer21842
TypeFritidshus
Ejerudgift3.008
Boligareal80 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21