Præstevejen 116 3230 Græsted

Solgt

Naturskøn og charmerende landejendom. Nordsjælland ved skov


En virkelig skøn og velbeliggende lystejendom midt i Nordsjælland. Omgivet af sine egne smukke 9 tønder land / 4,9 hektar og adgang til to forskellige skove: Gribskov og Harager Hegn.
Ejendommen er rigtig fin og indbydende. Den nuværende ejer har moderniseret den smagfuldt, så her er en vidunderlig atmosfære.
Rammerne er en malerisk 4-længet gård fra 1817, hvor tre af længerne er indrettet til bolig. Boligarealet er 205 m2 og det er indrettet så det kan anvendes samlet eller til bolig til to generationer.
Boligen er lys og dejlig. Den er især centreret omkring to vigtige rum: Et særdeles hyggeligt lyst køkken/alrum, hvor der er kælet for detaljerne. Bl.a. har man de bedste forudsætninger for at lave god mad, for komfuret er et Ilve gaskomfur, som pryder centrum i køkkenet.
Stuen er fuldkommen herlig med højt til loftet og store dobbelte glasdøre, som åbner ud mod store træterrasser, stilhed og en suveræn god udsigt over kuperede marker mod skoven i baggrunden. En lise for sjælen og sanserne. Her falder skuldrene ned på plads. I soveværelse, gæsteværelse / kontor m.v. har ejeren ladet træet fra bindingsværk stå synligt, hvilket fastholder den landlige stil.
Et meget smukt orangeri pryder haven og forlænger den gode årstid.
Ejendommen ligger på en attraktiv vej med flere gode ejendomme nær Græsted. Den er oplagt som hesteejendom med dejlige folde og talrige muligheder for at ride i skovene. Lidt for sig selv ligger en rigtig god driftsbygning, som har form som et A. En ideel stald / løsdriftsstald, maskinhus mm. Her er også en super god jagt.

Boligarealet er pt. opdelt i to dele, fordi ejeren har lejet en mindre del ud. Dette lejemål kan frigøres såfremt køber ønsker det, så hele boligarealet kan blive ledigt for køber.

Sagsfakta

Sagsnummer21850
TypeLandejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift2.846
Boligareal205 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21