Tornbjergvej 19 4500 Nykøbing Sj

Solgt

Fritidshus i Odsherred - direkte til Kattegat, Lumsås

En vidunderlig plet på Danmarkskortet i første række til Kattegat med helt unik stemning og udsigt.
Her har tv-kokken James Price lavet utallige gode middage i køkkenet som er blevet nydt i spiseafdelingen - eller udenfor på terrassen. Køkkenet er et Hanstholm snedkerkøkken, hvor der bl.a. er stor gas cooktop, teppanyaki stegeplade samt ovn og dampovn fra Gaggenau. En sjælden mulighed for forkælelse af alle sanserne.
Fritidshuset er opført i 2011, er på 112 m2 i særdeles god kvalitet og kan bruges på alle årstider. Det er lækkert og indbydende med store vinduespartier og terrasseområder direkte mod vandet, og ligger højt over vandet, så udsigten er helt suveræn.
Planløsningen er skøn, for hele husets opholdsareal hænger sammen, så man kan mærke hinanden uanset om man er i køkkenet, i spiseafdelingen eller i stuen. Og alle steder fra er der fri vandudsigt.
Her er endvidere tre gode værelser og en hems, et stort dejligt badeværelse og yderligere et gæstetoilet og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
For sig selv er der et redskabsskur samt en mindre gæstehytte.
Grunden er på 2.586 m2 og ligger i et roligt område.

Her er et helt særligt lys og en fredfyldt, stemningsfuld atmosfære, som i årernes løb har inspireret talrige kunstnere. Skønne naturoplevelser lige udenfor døren - f.eks muligheden for at fiske sig til aftensmaden, tage en dejlig dukkert i det friske vand, herlige gåture langs havet eller måske en jolle eller en havkajak på bredden. Der er en trappe fra huset direkte ned til stranden. Der er også gode golfbaner i nærheden og talrige andre muligheder. Lumsås ligger ud mod Kattegat i Geopark Odsherred, godt en times kørsel fra København og 10 minutter fra Molslinjen ved Sjællands Odde.

Sagsfakta

Sagsnummer21869
TypeFritidshus
Ejerudgift4.541
Boligareal112 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21