Hjortevej 74 3630 Jægerspris

Solgt

Fritidshus ved vidunderlig strand, Kulhuse


I et lille eksklusivt område ved Kulhuse nær Jægerspris ligger nogle få fritidshuse direkte til vandet. Huse, som meget sjældent kommer til salg. Her er nu et af de aller bedst beliggende, som kan købes.
Det ligger fuldkommen ugeneret på en stor og meget bred grund på 3.909 m2, direkte til vandet.
Her er vidunderlig strand med det skønneste badevand og herlige fiskemuligheder. Det er her Kattegat kommer ind i Isefjorden, så området ligger både lidt beskyttet, men alligevel således at havvandet sørger for at vandet er friskt og dejligt.

Huset er opført i 1997 og er på103 m2. Det ligger fredfyldt og med en suveræn vestvendt udsigt på den lange led mod vandet, så der er fuld vandudsigt fra hele huset. De 84 m2 er registreret som boligareal - resten er en integreret og isoleret del af huset og kunne inddrages, men bliver pt. anvendt til udhus, ekstra bad m.v. Hertil kommer 20 m2 overdækket udsigtsterrasse med udgang fra stuen - ud til en herlig stor træterrasse som strækker sig over to af husets sider. I forlængelse af huset i den modsatte ende ligger et orangeri.
Her er en suveræn dejlig og indbydende stemning med mulighed for både både læ, sol og skønhed, og man kan ikke undgå at opholde sig meget udenfor i de dejlige omgivelser. Det er også oplagt at have en lille jolle liggende til at fiske fra. Foran huset er etableret en stor skøn terrasse og her er altid et godt sted at finde den rette stemning, alt efter tid på dagen, vind, sol m.v. -
Huset er indrettet omkring et stort gennemgående rum med både køkken, alrum / spiseafdeling og stue. Alt er lyst og pænt med panoramavinduer mod vandet og udgang til terrassen. Her er to værelser, bad , særskilt toilet, bryggers m.v.
Lidt fra huset ligger en god dobbelt carport med redskabsrum. Den er på 41 m2. Og et herligt velfungerende drivhus får man også med ;-)
Man falder for stemningen og roen. Det er et skønt og malerisk naturområde og her er f.eks. fine muligheder for at surfe, sejle, fiske, eller endda at finde rav. Man er også tæt på Nordskoven og dejlige tur muligheder her.

Sagsfakta

Sagsnummer21868
TypeFritidshus
Ejerudgift3.233
Boligareal84 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21