Brødeskovvej 36 3400 Hillerød

Pragtfuld og istandsat landejendom med stort boligareal, Hillerød

På Brødeskovvej lidt uden for Hillerød, har sælger forvandlet en stor landejendom til en moderne og pragtfuld liebhaverejendom med et stort boligareal på i alt 488 kvm. Der er skabt masser af lys i samtlige rum og brugt gode materialer, og samtidig holdt den smagfulde stil i tidsløse rammer, på en flot og ensartet måde.

Stuehusets indretning er lys og meget indbydende med en stor hall. Her er store skønne rum og lækre gulve. Stort lyst spisekøkken/alrum med udgang til lækker overdækket terrasse. Nydeligt og praktisk grovkøkken. Flot og utrolig hyggelig stue med udgang til have, hvorfra ejendommens to søer og fantastiske naturgrund kan betragtes. I stueplan her yderlig et stort værelse med utrolig godt lysindfald, eget toilet samt udgang til gårdsplads, et mindre men godt værelse/kontor tæt på stuen. Kæmpe stort og meget praktisk bryggers med indgang fra ejendommens nordvestlige hjørne (mod driftsbygningen), hvilket gør det nemt at gå næsten tørskoet direkte ind i stuehuset.
På 1 sal. er der stor repos med flere muligheder samt tre store og meget lyse værelser med skønt kig til de åbne marker og landlige omgivelser. To af værelserne har egen altan. Derudover er der to lækre badeværelser holdt i tidsløse materialer, det ene med kar og brus. Atmosfæren er gennemgående i hele huset og grundet rummenes regulære størrelse og ejendommens optimale planløsning, gør det boligen nem at møblere og kan nemt rumme selv den største familie.

Stuehuset har siden 2006 gennemgået en total istandsættelse, bl.a. er der lagt gulvvarme i hele stueplan, efterisoleret mv. Herudover er her solvarme, varmegenvending, hvilket gør boligen utrolig driftsøkonomisk, ydermere er her også centralstøvsuger og her opvarmes med naturgas.

Driftsbygningen (erhverv) er opført i 2009 og rummer ca. 100 kvm. og kan indrettes på mange måder. Her er mulighed for et par hestebokse eller løsdriftsstald. Bygningens øvrige del består af et isoleret og meget velfungerende værksted samt atelier med eget tekøkken. Denne del kunne også bruges til erhverv mv.

Til ejendommen hører smuk og meget idyllisk parklignende have med to søer. i Alt er her ca. 27 tdr. eller ca. 15 HA. Jorden er udlagt til økologi.

Ejendommen ligger smukt i landskabet, helt ugeneret og godt tilbagetrukket fra større veje, omgivet af marker og træer, er her idyllisk og rolig stemning med naturen som kulisse. Trafikalt ligger den også rigtig godt, få minutters kørsel til motorvejen og ca. 10 minutter fra Hillerød. Fra ejendommen er der gåafstand til Hillerød Lilleskole, Hillerød Golfklub og Store Dyrehave. Hillerød Station kan nås med bus for enden af vejen. København kan nås på. 35 min i bil.

Sagsfakta

Sagsnummer21864
TypeLandejendom / Landbrug
Pris13.500.000
Ejerudgift9.016
Boligareal488 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21