Sommervej 27 4654 Faxe Ladeplads

Solgt

Kvalitetsvilla i første række til vandet, Faxe Ladeplads

En særdeles præsentabel og velholdt, stor villa i eet plan. Med vidunderlig udsigt ! - 245 m2 boligareal i første parket til Faxe Bugt.
Ejendommen stråler af kvalitet, er nem at vedligeholde og ligger højt placeret, ud til vandet og omgivet af sin egen herlige lukkede have med blomstrende buske. Grunden er på 1.995 m2.
Omkring huset er anlagt flere hyggelige terrasser - og store vindues- og dørpartier lukker den smukke udsigt indenfor.
Oprindelig lå her et ældre hus, men i år 2000 valgte de nuværende ejer at bygge huset meget større, og samtidig gennemføre en total ombygning. Så huset er en indbydende og nutidig villa, som er lige til at falde for og flytte ind i.

Planløsningen er gennemtænkt og åben, med store dejlige rum. To imponerende smukke stuer med vandudsigt og udgang til terrasse mod vandet. Spisestue ( også med vandudsigt), som hænger sammen med køkkenområdet - og et godt bryggers, som ligger modsat køkkenet.
I den ene ende af huset ligger en helt privat eksklusive afdeling med stort mastersoveværelse, påklædningsværelse og eget badeværelse. Her ud over er der yderligere to værelser og et badeværelse. Stor entre, kælder med to gode rum, m.v. Her er 245 m2 boligareal. En integreret dobbeltcarport på 29 m2 og et godt indbygget udhus på 11 m2 er bygget sammen med huset, og ligger i naturlig forlængelse heraf.
Faxe Ladeplads ligger på Midtsjælland, ud til vandet, nord for Præstø. Her er smuk natur, hyggelige restauranter, havn, lystbådehavn m.v. og huset ligger i et særdeles dejligt kvarter, og omgivet af andre ejendomme af høj kvalitet. Der er trappe som går direkte ned til stranden udfor huset.

Sagsfakta

Sagsnummer21866
TypeVilla
Ejerudgift5.147
Boligareal245 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21