Nykøbingvej 8 4200 Slagelse

Lystejendom med to huse, jagt og fiskeri.

En god og velholdt landejendom med 6,4 hektar jord i naturskønne omgivelser, lidt nord for Slagelse.

Her er to boliger med boligarealer på hhv. 177 m2 og 88 m2.
Og et dejligt maskinhus på 294 m2 ( + stor hems ) til redskaber, et godt værksted, hobbyformål m.v.

Ejendommen er oplagt for mennesker som holder af gode naturoplevelser. Her er flere søer, varieret vegetation og fx. mulighed for at sælge pyntegrønt. Rådyrene boltrer sig på området og Tude å løber langs ejendommen. Her kan man gå på jagt - eller hygge sig med at nyde synes af dyrene. Man kan fiske i åen, dyrene kan drikke og vandet giver et dejligt liv i landskabet.

Den store bolig er den bedste. Den er opført i 1986 og har gennemgået en omfattende renovering i 2015-16, så den er opdateret til et højt nutidigt niveau med gulvvarme, lækkert lyst køkken m.v. En lys og indbydende bolig. det samlende rum er et stort vellykket rum, som samler køkken / alrum / stue / spisestue i et rum. Det vender ud mod haven, terrasseområderne og naturen. Endvidere tre værelser, et stort badeværelse med både brus, spa og sauna, en stor stue på 1. sal som kan anvendes til mange formål, yderligere et toilet på 1. sal m.v. Ialt 177 gode bolig m2.

Ved siden af hovedhuset ligger en bygning i samme stil og materialer - men mindre. Den er opført i 1988, ombygget i 2006 og indeholder en mindre bolig samt en garage og et fyrrum.
Bygningens samlede areal er på 121 m2 - hvor de 88 m2 er indrettet til bolig, de 33 m2 er en indbygget garage og resten er fyrrum. Her er tre værelser, køkken og bad i denne bolig.
Fra begge boliger er der en særdeles dejlig udsigt over arealet.

Det er lovligt at drive erhverv herfra, og det er en ejendom med mange muligheder. Hallen er oplagt hvis man har en hobby, som fylder eller bruger plads. Eller man kan lide at rode med biler, motorcykler eller andet. Så er her læ, plads og et godt værksted.

Ejendommen opvarmesøkonomisk med et Baxi-pillefyr, samt brændefyr med brænde fra egen skov.

Sagsfakta

Sagsnummer21873
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris3.995.000
Ejerudgift2.268
Boligareal265 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21