Skodsborgparken 12, 3. TH. 2942 Skodsborg

Solgt

Skøn lejlighed med flotteste udsigt, Skodsborgparken

Sjældent udbudt tredjesals lejlighed med et fantastisk lysindfald. Fra lejlighedens to store stuer-en-suite er her imponerende udsigt over Øresund. På begge sider af boligen har sælger skabt hygge på solrige terrasser, således at man dagen igennem kan nyde godt af solens vandring over Øresund, og Jægersborg Hegn. Atmosfæren i denne bolig er helt vidunderlig, og man føler sig med det samme velkommen. Boligen er pæn og meget velholdt.
Stue og spisestue er utrolig rummelige og er placeret i forlængelse med hinanden og i halvåben forbindelse med stort spisekøkken. Her er et meget lyst soveværelse med skabsvæg, pænt badeværelse og nydeligt gæstetoilet. Lejligheden ligger i en yderst velfungerende ejendom, som bl.a. har elevator, parkeringskælder (privat parkeringsplads), således man kan komme tørskoet fra bilen, ind i elevatoren, og direkte op til lejligheden.
Lejligheden, som fremstår utrolig velholdt og indflytningsklar, har desuden et kælderrum, aflåst cykelparkring, dørtelefon, mv. Den ligger i gåafstand til Skodsborg Station, Jægersborg Hegn, og rundt om hjørnet er der mulighed for at nyde de smukke omgivelser på Skodsborg kur- og spa Hotel.

Sagsfakta

Sagsnummer21859
TypeEjerlejlighed
Ejerudgift6.731
Boligareal119 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21