Skat Kemps Vej 11 3520 Farum

Moderne udsigtsvilla til Furesø, Nordsjælland

Æstetisk og moderne villa beliggende på rolig vej og med skøn udsigt til Furesø. Skat Kemps Vej er en lukket sidevej til Boserupvej i et meget attraktivt kvarter, i gåafstand til Bytorvet og tæt på skoler, idrætsklubber, golfbaner.

Den karakteristiske ejendom rummer i alt 289 m2 fordelt på under- og overetage og er opført i 2015 af de nuværende ejere. Stueetagen indeholder et meget stort, åbent område med køkken-alrum og stueareal, hvor der er lange udsigtslinjer og store vinduespartier som giver den flotteste udsigt mod Furesø. Den gennemtænkte arkitektur sørger for, at naturen og lyset optræder på fuldkommen særlig vis, og bliver automatisk en del af boligens indretning, som kunst på væggene, der ændres i takt med årstidernes skiften.

Huset har glasfacade hele vejen i husets længde mod søen. Ligeledes er der træ terrasse i hele husets længde mod søen.

Atmosfæren i huset er eksklusiv, lys og let. Huset er et lavenergihus klasse A2010 og er særdeles driftsøkonomisk og har gulvvarme i alle rum.

Den store hall har en loftshøjde og et lysindfald som gør rummet bekvemt og man føler sig velkommen med det samme man træder ind. I forbindelse med hallen finder man her to gode og lyse værelser, som i den øvrige del af huset byder på masser af lys. Stort og funktionelt bryggers med alt hvad man skal bruge i en travl hverdag. Fra bryggers er der direkte indgang fra integreret dobbeltcarport. I den anden del er der et dejligt stort forældresoveværelse i forbindelse med arbejdsværelse - begge med udsigt til søen. I forældreafdelingen er her eget badeværelse samt walk-in-closet. Der er også et badeværelse mere på etagen, så både børn og forældre kan have hver sit. I underetagen, som er højloftet og med lysindfald fra vinduer i de fleste rum, er der plads til teenagerne kan få lidt ekstra privatliv med egen terrasse og endnu et badeværelse. I underetagens største rum er her flere anvendelsesmuligheder bl.a. kan her skabes fitnessrum, gildesal, hjemmebiograf mv.

Der er brugt de bedste materialer, f. eks. køkken fra Unoform, og sort granit i badeværelser, køkken og bryggers. Udendørs træ terrasse er i hårdt træ.

Haven breder sig på den 1.335 m2 store grund som ligger højt hævet over søen. Her er også et enormt terrasseområde som strækker sig rundt om største delen af ejendommen. Den vestlige terrasse er delvist overdækket og ligger i forlængelse af køkkenalrummet med direkte udgang. Ejendommen fremstår yderst repræsentativ. Dette er et meget unikt sted, placeret på den rigtige side af søen i forhold til solens vandring. Ejendommen giver adgang til badebro, hvor havkajakken kan ligge til. Ved søbredden er der et ekstra terrasse område, hvor man kan nyde at sidde direkte ved vandkanten.

Sagsfakta

Sagsnummer21855
TypeVilla
Pris15.900.000
Ejerudgift8.608
Boligareal189 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21