Bastrupvej 30 3540 Lynge

Smuk og æstetisk ejendom i naturskønne omgivelser, Nordsjælland

Huset er opført i 1800 og er er hvidpudset og med stråtag, har et boligareal på 182 m2 samt en pavillion på 38 m2. Et ualmindelig hyggeligt sted med en rolig og naturlig atmosfære. Grunden er på 3456 m2.
Huset er lækkert moderniseret - lyst og herligt, og rummer en helt nutidig bolig holdt i bedste Morten Korch stil. Gedigne materialer - lys og dejlige materialevalg, som passer til stedet og understøtter stemningen og omgivelserne ejendommen ligger i. I stueplan hænger et åbent lyst køkken sammen med spiseafdelingen og den ene stue. Her er yderligere en stor stue med loft-til-kip og gennemgående lysindfald. Nydeligt badeværelse med kar, entre m.v. og bl.a. 3 dejlige værelser. På 1. sal. finder man en stue som har udsigt til den flotte natur og de grønne omgivelser.

Haven og terrasse områderne, som ligger placeret flere steder rundt om huset fuldender oplevelsen. Her er udgange til de forskellige terrasse områder fra både stue og køkken. Stemningen er særlig, man fornemmer hurtigt naturen og stilheden omkring. Haven emmer af hygge og byder på mange forskellige planter, blomstrende buske og frugttræer mv.
Her er meget idyllisk og hyggeligt og man er samtidig meget privat, da ejendommen er pakket ind af træer og omkringliggende marker. I den ene ende af haven ligger en god pavillion på 38 m2 opført i 2017, som er indrettet så ejer bl.a. anvender det til egen praksis. Det er også muligt at have liberalt erhverv eller lign. Pavillionen har eget toilet.
.
Ejendommen er en sjælden kombination af sjæl og enkel skønhed. Leder du efter et særligt hus med sjæl i naturskønne omgivelser med langt til naboerne, så er dette den rette ejendom.

Ejendommen ligger i Nordsjælland tæt ved Bastrup, ca ½ times kørsel fra Kbh, 20 minutter fra Hillerød. Her er kort afstand til Mølleåens Golf klub samt Bastrup Sø.

Sagsfakta

Sagsnummer21839
TypeVilla
Pris5.850.000
Ejerudgift4.011
Boligareal182 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21