Kignæsbakken 38 3630 Jægerspris

Lækkert fritidshus med sublim udsigt over Fjorden, Jægerspris

På toppen af Kignæsbakken ved Jægerspris ligger dette smukke og meget unikke fritidshus. Ejendommen har en utrolig bedårende og meget særlig udsigt ned langs Roskilde Fjord og landskabet omkring.

Et fuldkommen vidunderligt hus på 188 m2, opført i 1975. Ejendommen istandsat og fremstår meget eksklusiv og indbydende og lever helt op til sin kønne beliggenhed i maleriske omgivelser.
Boligen er smagfuld og yderst velindrettet holdt i en klassiske og kvalitetsbevidst byggestil.

Planløsningen er enkel og åben, hvilket giver et utrolig godt lysindfald i samtlige rum. Specielt stuen og det lækre køkkenalrum fungere som samlingspunkt for hele huset, her er godt lysindfald, rummelighed, en overvældende udsigt samt en ubeskrivelig atmosfære. Selve køkkenet optræder moderne, holdt i klassiske linjer som passer godt til huset. Fra køkken er der videre udgang til stor terrasse og swimmingpool med 180 graders udsigt over Fjorden. Her er også 2 rigtig dejlige værelser, med en ligeledes betagende udsigt - det ene er beliggende på 1 sal. og er med walk-in-closet. Yderst lækkert badeværelse med både brus og kar.

Sælger har i sin ejertid efterisoleret ejendommen efter helårsstandarder, samt indlagt gulvvarme i stueplan og installeret moderne varmegenvindingsanlæg. Ejendommen opvarmes med økonomisk luft-til-vand varmepumpe.

Ejendommen ligger på en dejlig fredfyldt naturgrund på 3.443 m2, anlagt med en stor græsplæne, ældre beplantning, små solkroge. Grunden ligger meget højt, hvilket gør udsigten særlig og exceptionel god. Fra Kignæsbakken er der sti til Kignæs Havn og til skoven. Her er også kort afstand til områdets golfbane.
Ligeledes er her heller ikke langt til Frederikssund med gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder m.v. og på kun 40 minutter ca. kan man være i København.

Sagsfakta

Sagsnummer21847
TypeFritidshus
Pris6.700.000
Ejerudgift3.567
Boligareal188 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21